Darilo za pare- Omega ure

Darilo za pare- Omega ure

Pride čas, ko si človek nekaj določenega želi in to želi tudi oresničiti. Jaz sem to leto sklenila, da bom kupila za obletnico poroke skupno darilo in to je Omega ura. Tudi moj mož je imel rad lepe ure in sem vedela, da bo tega darila vesel. Ker imam rada, da si človek darilo izbere sam, ker mi je všeč, da izbere kar mu je všeč, sem mu za darilo povedala. Ko je prišel najin vikend obletnice, sva se odločila, da ga polepšava z dobrim kosilom, optem pa greva poa Omega ure. Pri nas nimamo trgovine, ki bi prodajale Omega ure, zato sva se zaradi večje izbire odločila ,da greva v Ljubljano, kjer si bova lahko izbrala vsak svojo Omega uro. Že ko sva vstopila v trgovino, sva vedela,da sva na pravi lokaciji, ker je bila trgovina velika in osebje zelo prijazno. Tako nama je pomagala prodajalka, da nama je pokazala Omega ure, potem pa naju je nekaj časa pustila, da izbereva sama.

Darilo za pare- Omega ure

Čez nekaj časa je prišla do naju in naju vprašala, katera ura nama je bila všeč najprej. Malo čudno mi je bilo, da to sprašuje in naju potem pustila, da sva izbirala naprej. Na koncu sva oba izbrala Omega ure, ki so nama bile všeč prve. Prodajalka se je nasmejala in nama povedala, da je po navadi vedno prava tista ura, ki človeku pade najprej v oči in midva sva to potrdila. 

Ker sva Omega ure želela nositi kar takoj, sva rekla, da ne potrebujeva zavijanja, ker jih bova dala na roke. 

Tudi prodajalka je bila vesela, da sva prišla k njej po Omega ure in da sva si za spomin kupila ure oba. Vse več je takšnih daril, nama je povedala, ko si par želi isto darilo. Tako sva imela nove Omega ure, ki sta bile najnovejša modela.