Balkon in nova cvetlična korita

Balkon in nova cvetlična korita

Do sedaj smo imeli stara lesena cvetlična korita, ki so bila res lepa. En dan pa me je mož opozoril, da so cvetlična korita že slaba in da se boji, da bo katero padlo na dvorišče. Tako sem pregledala vsa korita in res videla, da bo treba kupiti nova. Nisem si želela novih korit, ker so mi bila ta lepa in sem imela spomin na moje stare starše. Kar neprijetno mi je bilo, ko sva se z možem odločila, da jih dava stran in kupiva nova cvetlična korita, kajti preveč je bilo spominov. 

Balkon in nova cvetlična korita

Tako sem šla v nakup in kupila nova. Ja, saj so bila res lepa in ker je bila ravno pomlad, sem že posadila nove rože. Ker so rože bile še majhne so se cvetlična korita še bolj videla. Tako je moja nova korita marsikdo opazil, ki je prišel na obisk. Prvo je to bila moja prijateljica, kajti korita so ji bila tako lepa, da sem ji morala povedati, kje sem jih kupila in da jih bo verjetno kupila tudi ona. Vprašala me je prej, če bi me to motilo. Mene to prav nič ne moti, še vesela sem bila, da sem izbrala tako lepa cvetlična korita, da jim marsikdo vidi. 

Čeprav sem pogrešala stara korita, sem bila vesela, da sem imela nova. Kajti slej ko prej bi stara cvetlična korita razpadla in lahko bi katero padlo na dvorišče ravno takrat, ko bi spodaj bil parkiran kakšen avto. Tako pa sem odreagirala pravi čas in sedaj imam nova cvetlična korita, ki so mi res lepa. 

Pri nas imamo res dobro ponudbo cvetličnih korit, lahko si jih ogledate v živo, lahko pa jih celo naročite preko spleta. To pa je še najboljše, kajti tako ti cvetlična korita pripeljejo na dom. Jaz sem potrebovala kar nekaj korit, vse skupaj kar 12 komadov, kar pa ni malo.