Usklajena garažna vrata in vhodna vrata

Usklajena garažna vrata in vhodna vrata

Tudi če niso lesena vrata, so lahko garažna vrata zelo lepa in so videti, kakor da so lesena. V nobenem primeru ni bilo izvedljivo, da bi bila garažna vrata lahko lesena, ker bi bilo to popolnoma nepraktično, ampak vseeno sem si pa želela, da bi bila vsaj videti, kot da so.

Celoten stil hiše je pravzaprav takšen, da ji navadna garažna vrata ne bi dobro pristajala, zato smo iskali najboljšo alternativo za to. Na srečo obstajajo tudi takšna pvc vrata, ki imajo zelo resničen videz lesa. In točno takšna vrata smo na koncu izbrala. Še to srepo smo imeli, da so podobna videzu lesa, kot ga imajo vhodna vrata, kar je bilo skoraj nemogoče, da bi to našli, če bi iskali. Ker pa nismo iskali, se je pa zgleda ravno ta možnost pojavila. Iskreno sem iskala vse možne alternative, ker sem bila prepričana, da ne bom našla enakega lesa in sem se bila, pripravljena tudi odpovedati dizajnu, ki so ga imela prvotno izbrana vhodna vrata. Ker smo pa našli garažna vrata, ki so bila enaka, smo lahko ostali pri pravdnem dizajnu vhodnih vrat. Večje sreče nismo mogli imeti, če dobro pomislim.

Usklajena garažna vrata in vhodna vrata

Najslabša alternativa je bila, da bi bila garažna vrata bele barve, ki ne delujejo, kot da so plastična, ampak to je bila prav resnično zadnja možnost. Še preden sem morala drugič pomisliti na to alternativo, so se pa že našla idealna vrata brez kompromisov. S tem ko smo rešili to, smo prišli do zadnje točke, ki se je morala urediti, da se hiša popolnoma zapre in se lahko lotimo opremljanja hiše. Še ne dolgo časa nazaj je delovalo, da je ta del popolnoma oddaljen, pa vseeno je zelo hitro prišel. Sedaj, ko so garažna vrata in vhodna vrata postavljena, je hiša resnično lepa na pogled in ni več le kup gradbišča.