Šampon za rast las za preventivo

Šampon za rast las za preventivo

Ker je bil oče mojega moža plešast že zelo zgodaj, je mojega dragega, že ko sva se spoznana med študijem, skrbelo da bi tudi on ostal brez las. Tako si je kmalu, ko sva se preselila skupaj nabavil šampon za rast las, saj je vedno rekel, da je preventiva boljša kot kurativa. Po nekaj letih uporabe sva nekega dne začela debato o tem kako deluje šampon za rast las, saj nisva mogla ničesar dokazati. Dejstvo je bilo, da je mož mož imel na glavi še vse lase in to pri letih, ko je bil njegov oče že čisto plešast. 

Tako sva večkrat debatirala o tem kakšni bi bili ladje,  če ne bi uporabljal šampon za rast las in bi si umivam z navadnim. Spraševala sva veliko tudi za mnenje ostalih saj naju je res zanimalo ali ima še kdo tako dolgoletne izkušnje z uporabo in tako dobre rezultate. Pa nisva našla nikogar,  ki bi že toliko let kot in uporabljal šampon za rast las že toliko let. Vseeno je bil navdušen, da ima še vedno lase in bil je prepričan, da bi bilo drugače če ga ne bi uporabljal. Ker je bila cena skoraj enaka kot za navaden šampon je veselo nadaljeval z uporabo. 

Šampon za rast las za preventivo

Po letu dni pa je čisto po naključju spoznal človeka, ki je ravno tako že nekaj let uporabljal šampon za rast las. Ko je prišel domov in mi pripovedoval o tem je bil noro navdušen, kajti tudi za fant je imel dokaj pogodbe pozitivne izkušnje z uporabo. Tudi njegov oče in vsi moški v družini so bili že zelo mladi brez las zato se je že kot mlad študent tudi on odločil, da bi šampon za rast las njegov šampon za daljše obdobje. 

Tudi sama sem bila zelo navdušena nad novim poznanstvom in tells sem, da bi morala onadva narediti reklamo za šampon za rast las in dobiti povrnjene vse stroške.