Novi Citroen C3

Novi Citroen C3

Pa je prišel čas tudi zame, da sem lahko prvič v življenju stopila v salon in si kupila novi Citroen C3. Vedno sem vozila Citroene, ker so mi bili všeč, ampak nikoli si nisem kupila novega. Ko sem šla v penzijo, pa je to bila moja edina želja, da si kupim novi Citroen C3 in ga vozim vsa ta leta v penziji. Mož se najprej ni strinjal, ker je rekel, da ni potrebe po novem avtu, ko pa sem mu razložila, da je to res moja velika želja, je nekako razumel. 

Skupaj sva obiskala salon avtov in že na vhodu sem videla svoj Citroen C3. Seveda me je najbolj zanimala cena, kajti to je glavni pogoj, kako drag avto si lahko privoščim in kakšna bo njegova notranja oprema. Seveda sem imela željo po največji opremi in tako sem upala, da cena ne bo previsoka. Barva raztavljenega avta, mi je bila še kako lepa, tako da to sem se že odločila, kakšno barvo bom imela. 

Novi Citroen C3

Ko je prišel prodajalec nama je vse lepo razložil. Moram reči, da naju ni prav nič pregovarjal, da bi ta avto morala kupiti, ampak nama je vse skupaj lepo razložil, kaj vse ima ta novi Citroen C3 in se nato umaknil, da nama je dal čas, da sva se pogovorila. Jaz sem odločitev že sprejela, da bom Citroen C3 kupila, svoje menje je moral povedati še moj mož. Po njegovih besedah sem videla, da je tudi njemu všeč novi Citroen C3 in da je odločitev dokončna. 

Ko sem uredila vse papirje in je bil avto moj, sem se prvič odpeljala z njim v restavracijo, da sva z možem proslavila srečno vožnjo. Še danes je točno ta Citroen C3 pri naši hiši in je minilo že natanko 12 let. Avto je super in še ga bom vozila. To je avto, ki je meni pisan na kožo.