Moja optika ponuja brezplačne preglede oči

Moja optika ponuja brezplačne preglede oči

Moja optika ponuja brezplačne preglede oči

Hodila sem v srednjo šolo, kjer je bil program optik tehnik. Po končanem šolanju sem šla najprej v tujino. Mislila sem, da me optika ne zanima več, ampak sem v tujuni ugotovila, da je tu veliko možnosti in perspektive.

Ko končaš srednjo šolo imaš pogosto nekej ideje, kako bi potoval po svetu, kako bi čimveč izkusil sveta. Ne razmišljaš toliko, kakšen naj bi bil tvoj poklic v življenju. Nisem sem vpisala naprej v študij ampak sem želela potovati. Potem pa se enkrat vse skupaj neha, ko moraš začeti sam skrbeti zase. Najprej sem se zaposlila v trgovini z živili, potem sem delala v trgovini s čevlji, nazadnje pa sem poslala prošnjo, kjer me sprejela optika v bližnjem kraju. Tu sem dobila veliko izkušenj, tako s pregledi oči kot dela z ljudmi in njihovih želja. Kmali sem začela razmišljati, da bi imela lastno optiko. Obrnila sem se na podjetniški center za mlade, da mi priskočijo na pomoč pri zagonu podjetja. Bili so mi v veliko pomoč pri vsej različni dokumentaciji. O tem nisem vedela nič. Kmalu je bila moja optika pripravljena za otvoritev. Obvestila sem vse moje prijatelje, naredila svojo spletno stran in delila oglase tudi preko drugih družbenih omrežij. Zavedala sem se, da je na začetku pomemben dober marketing, drugače mi ne bo uspelo pokriti stroškov. Na začetku sem imela bolj malo kupcev, bolj samo obiskovalcev. Razmišljala sem, kaj naj ponudim, da bo moja optika drugačna od drugih. Na katerem področju sem lahko boljša.

Specializirala sem se za sončna očala. V svoji praksi sem doživela, da ljudem sončna očala še skoraj več pomenijo kot navadna očala za vid. Zato je moja optika poskrbela za veliko ponudbo raznovrstnih sončnih očal raznih znamk. Imela sem na voljo tudi sončna očala po nizki ceni in tista, ki so bila izdelana s strani znanih znamk, kjer je bil cenovni razpon zelo različen. Po mojem novem oglaševanju je optika končno zaživela.