Lanterne so zelo lep dodatek terasi

Lanterne so zelo lep dodatek terasi

Lanterne so zelo lep dodatek terasi

Ko sem se preselila v novo stanovanje, sem imela tudi to priložnost, da imam teraso. Terasa je seveda nekaj, kar še nikoli nisem imela in sem si vedno zelo želela. Sedaj pa sem jo končno dobila in sem lahko z njo delala, karkoli sem želela. Imela sem zelo veliko različnih idej, ki nikakor niso pasale skupaj, a vseeno sem hotela preizkusiti vse zato, da sem se potem lahko lažje odločila na končni izdelek svoje terase.

Ena izmed idej so bile definitivno lanterne. Lanterne jaz sem imela že od nekdaj zelo rada, saj sem jih že videla na marsikateri terasi in so teraso res zelo lepo poudarile. Ravno zato sem nekako tudi svojo teraso videla s tem, da bi imela lanterne. Lanterne so seveda bile baterijske, kar pomeni, da sem jih lahko dala kamorkoli in da nisem rabila skrbeti za razne kable.

To je bila ena in edina stvar, za katero sem bila res stoprocentno prepričana, da bo na moji terasi in to so bile te lanterne. V vsak kot terase sem dala eno lanterno in tako so res zelo lepo poudarile teraso ter jo razsvetlile, ko je to bilo potrebno. Tudi druženje ob večerih je kar naenkrat postalo bolj enostavno, ker so bile lanterne na terasi in so osvetlile prostor. Za vse ostale stvari pa nikakor nisem bila prepričana, saj nisem vedela, kaj točno bi še lahko dala na teraso. Terasa je bila tako zelo velika, da bi lahko dala nanjo tudi bazen in o tem sem res zelo dolgo razmišljala. Ko sem videla, da imam lanterne na terasi, sem takoj pomislila, da bi bilo nočno kopanje v bazenu zelo lepo. Ravno, zato sem se na koncu odločila, da bom tudi kupila bazen za na teraso. Ko sem praznovala rojstni dan smo seveda preizkusili mojo novo teraso in smo se vsi skupaj kopali v bazenu. Sredi noči in lanterne so zelo lepo razsvetlile teraso, tako da smo imeli zelo lepo vzdušje.