31. JULIJ 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Razstave
Mali atelje - Oblikovanje z glino

Mali atelje: ustvarjalna delavnica za otroke - oblikovanje z glino. Delavnico bo vodila akad. kiparka Aleksandra Gruden.
Little studio (Aleksandra Gruden): Modelling with clay – creative workshop.

Delavnica bo udležence popeljala v svet prostega oblikovanja gline. Izdelali bomo uporabne predmete kot tudi okrasne in umetniške izdelke. Delavnice se lahko udeležijo otroci vseh starosti in tudi odrasli.

www.aleksandragruden.si

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Moonlight sky

Koncert slovenske zasedbe Moonlight sky (jazz blues world music).
MOONLIGHT SKY (SLO) - jazz blues world music – concert.


Moonlight Sky že nekaj let navdušuje z glasbo, ki je fuzija različnih glasbenih okusov in stilov, od jazza, bluesa in world music glasbe. Vse to pa je podano z veliko mero spoštovanja do glasbene zgodovine.
Skupina se pripravlja na snemanje tretjega albuma in deluje kot akustični trio.

www.moonlight-sky.com

For several years now Moonlight Sky has been thrilling crowds with its fusion of musical tastes and styles, ranging from jazz to blues and world music. All this is provided with a healthy dose of respect for music history.
The group is getting ready to record its third album, and is operating as an acoustic trio.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Aleksij, Riba in Stojan

DJ program v dvorani: Aleksij, Riba & Stojan (Polyphonija) - Nu Detroit/ Tech House / Deep House/ Jackin'.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 9.097.519-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2010
PTSČPSN
 
 
julij 2010
PTSČPSN
 
 
avgust 2010
PTSČPSN
 
 

POGANJA: