30. MAREC 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
Pomladni ŠILA Musical

Praznovanje petnajste obletnice s predstavo Pomladni ŠILA Musical.

ŠILA Musical sestavlja 11 dijakov s skupno željo po ustvarjanju glasbe. Predstava se dogaja na izmišljeni lokaciji, kjer se ljudje vsak dan srečujejo z novimi izzivi. Gre za improvizirano celovečerno predstavo, kar pomeni da vloge, besedilo, vsebina in glasba niso vnaprej določeni. Dijaki bodo zgodbo ustvarjali sproti, pri tem pa jim bodo pomagali gledalci, ki bodo s svojimi predlogi dopolnjevali predstavo.

Veseli bomo vaše družbe.

Vstopnina 2,5 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.442.513-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2012
PTSČPSN
 
 
marec 2012
PTSČPSN
 
 
april 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: