29. DECEMBER 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Cirkus Buffetto
Klovn in morje

Premiera interaktivne domišljijske miniature za otroke, ki gledalce ob zvokih Erica Satia med drugim popelje tudi v svet podob Hemingwayeve povesti Starec in morje.

Igra: Ravil Sultanov

Predstava traja 30 minut in je primerna za otroke od 4. leta dalje.

Idejna zasnova in postavitev predstave: Ravil Sultanov
Oblikovanje luči: Davor Balent
Video projekcija: Urban Belina
Izdelava lutke: Katarina Zalar
Svetovalec pri izboru glasbe: Davor Herceg
Svetovalka pri oblikovanju prostora: Barbara Bulatovič
Koordinatorka predstave: Nataša Sultanova

Vstop prost. Število vstopnic omejenoVzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.897.313-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2010
PTSČPSN
 
december 2010
PTSČPSN
 
 
januar 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: