28. JULIJ 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Lilaja in Lileja na zemlji

PROGRAM ZA OTROKE CHILDREN’S PROGRAMME: Mojca in prijatelji: Lilaja in Lileja na Zemlji - glasbeno-plesna pravljica music and dance fairytale.
USTVARJALNA DELAVNICA PUPPET WORKSHOP: Hiša otrok in umetnosti: Mali vesoljčki - lutke iz škatlic.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Razstave
Mr. MARTIN

PRIPOVEDOVALSKI PERFORMANS Mr. MARTINA Mr. MARTIN'S STORY-TELLING PERFORMANS oziroma vodstvo po razstavi Izrazi svoje upanje Show your hope.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Univerza v Novi Gorici in Famul Stuart - filmi in animacije

FILMSKI VEČER FILM EVENING: Izbor kratkih igranih in dokumentarnih filmov študentov in diplomantov Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici in Šole uporabnih umetnosti Famul StuartShort films and animations:

Urška Djukić: Prvi dan v službi
Jaka Zilavec: Zadnja želja
Urša B. Potokar: Kaj, kdo, kje na Animateki 09
Luka Dolmark: Avtoportret
Dunja Danial: Pesem
Pila Rusjan: Elisa
Iva Musović: Niti besede!
Iva Musović in ekipa v ŠUM_011: Tri želje

FILMSKI VEČER FILM EVENING: Izbor kratkih igranih in dokumentarnih filmov študentov in diplomantov Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici in Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Alfa: Nitz, Cheezisha, VJ Lokomotiva

DJ PROGRAM DJ SET: deep/micro/house - Alfa: Nitz (Synaptic), Cheezisha (PZZ) in VJ Lokomotiva.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.432.539-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2011
PTSČPSN
 
 
julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 

POGANJA: