28. JULIJ 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Stendap
Damski StendAp

Damski StendAp večer / Women’s Stand Up evening: Vanči Žorž, Martino Ipša in Vidom Valičem.

Občinstvu se bosta predstavili mojstrici stand up komedije, Vanči Žorž in Martina Ipša. Vsaka s svojevrstnim humorjem in svojim pogledom na svet. Vedno pripravljeni, da na zabaven in sproščen način pokomentirata aktualno dogajanje preko osebnih pogledov. Večer bo povezovala Kudova stend ap zvezda Vid Valič.

The audience will be treated to an evening of stand up comedy from two women highly skilled in the art, Vanči Žorž and Martina Ipša. Each has her own unique brand of humour and her own view of the world. They are always ready to provide entertaining and relaxed commentary on current events through their personal views. The evening will be hosted by the KUD stand up star, Vid Valič.

www.stendap.si

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.074.661-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

junij 2010
PTSČPSN
 
 
julij 2010
PTSČPSN
 
 
avgust 2010
PTSČPSN
 
 

POGANJA: