27. NOVEMBER 2007 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Razstave
Arc En Ciel
ARC – EN – CIEL

Otvoritev razstava fotografij članov Kluba ARC – EN – CIEL iz Tokija.


Na ogled bo 50 fotografij, ki jih je naredilo petnajst njihovih članov. Fotografije so barvne in črnobele, po vsebini zelo raznolike. Tema fotografij je Japonska, njena tradicija, preteklost in sedanjost.
Člani kluba katerih fotografije si bomo lahko ogledali so: Kyoichi Ueno, Tetsuo Endoh, Minoru Okazaki, Toshiki Ozawa, Kazue Kanzawa, Chikamasa Sato, Kazunori Sanbonmatsu, Yasuko Hashizume, Ichiro Takahara, Yoshiaki Hasegawa, Kiyoshi Hirosawa, Satoru Fukuda, Kengo Fujie, Shinichi Makihara in Koji Yokota.

Razstava je nastala v sodelovanju s KD Mavrica iz Radomelj.

Image:jp1.jpg

Image:jp2.jpg

Image:jp3.jpg

Image:jp4.jpg

Image:jp5.jpg

Image:jp6.jpg

Image:jp7.jpg

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 9.097.670-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2007
PTSČPSN
 
november 2007
PTSČPSN
 
 
december 2007
PTSČPSN
 
 

POGANJA: