27. JANUAR 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Za crknt

Skupina Za crknt bo predstavila rezultat svojega laboratorija.
To bo večer klovnovskih točk za odrasle, ki jih svet še ni videl, z nekaj preverjene žlahtne klasike.
Ob starih mojstrih bodo nastopili tudi popolnoma sveži, mladi obrazi!

Pridite!
Ker se le skupaj zares lahko zabavamo!

Nastopajo:
Anja Bezlova in Goran Završnik, Andrej Zupanc in Jure Lajovic, Neža Trobec, Luka Seliškar, Tina Janežič, Eva Škofič Maurer, David Dolamič, Tomaž Lapajne Dekleva, Simeon Huzun

Produkcija:
Društvo za sodobno klovnovsko umetnost

Vstopnine ni! Prostovoljni prispevki dobrodošli!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.080.617-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

december 2016
PTSČPSN
 
 
januar 2017
PTSČPSN
 
 
februar 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: