26. MAREC 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
SVŠGL1 : Anton Aškerc

Tekmovanje srednješolskih skupin v gledališki improvizaciji. Četrtfinala tekma.

Vstopnina 2,5 €, obe tekmi 4 €.
 
ŠILA
Ledina : Vič

Tekmovanje srednješolskih skupin v gledališki improvizaciji. Četrtfinala tekma.

Vstopnina 2,5 €.
 
Gverila
TELENOVELA - premiera

Premiera nova Telenovele Gverila teatra.

Igrajo: Rok Bohinc, Alja Cerar, Juš Milčinski, Urška Mlakar, Nina Orlič, Sašo Stare, Vid Valič in Sašo Weilgoni.
Video in luč: Uroš Žuraj
Glasba: Goran Završnik

Telenovela je improvizacijska komedija, ki parodira žanr telenovel. Gverilci se bodo tokrat spustili v romantične zaplete, zlobna maščevanja in prelomljene obljube. Gledalci bodo lahko spremljali pustolovščine in intrige posadke vesoljske ladje in se pozibavali na ritme indijskega Bollywooda.

Vstopnina 5 €, dijaki in študentje 2,5 €. Vstopnico bodo na voljo od 18. dalje na dan prireditve.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.289.892-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2010
PTSČPSN
marec 2010
PTSČPSN
 
april 2010
PTSČPSN
 
 

POGANJA: