23. FEBRUAR 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Otroška skupina KD Jožef Virk
Zajčka in zvitorepka

Gledališka predstava Otroške skupine KD Jožef Virk "ZAJČKA IN ZVITOREPKA" je primerna je za otroke od 3 leta naprej in traja 35 minut.

Sneg je pobelil hribe in doline. Prezebla in sestradana zajčka si z zadnjimi močmi postavita skromno, a njunima kožuščkoma prijetno toplo kočico. Ko se odpravita v gozd nabirat dračja, se v njuno hišico pritihotapi lisica Zvitorepka in uboga zajčka sta na milost in nemilost prepuščena mrazu ...

Vstopnina 4,5 €. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.065.423-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

januar 2013
PTSČPSN
 
 
februar 2013
PTSČPSN
 
 
marec 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: