23. JANUAR 2004 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Narobov
Ta kratke

Rokenrol impro.

image:kratke1.jpg
foto: Tanja Vuzem

Narobov s Ta kratkimi posega v klasike svetovne impro scene – kratke izzive, igre in odprte prizore, ki se združijo v živ varietejski dogodek. Občinstvo ima prav po srednjeveško pravo glasa, medtem ko se improvizatorji na najbolj razgaljen način preizkušajo v raznih odrskih veščinah.


image:kratke2.jpg
foto: Tanja Vuzem

Da, tokrat lahko v enem večeru kričite »Buu!« in »Bravo!«, nam poveste kakšno osebno zgodbo, zahtevate Laibache in Telebajske, se nas dotikate na odru ali pa celo ugasnete luč v dvorani! Sam da je žur.


image:kratke3.jpg
foto: Tanja Vuzem

Zamisel in igra: Alenka Marinič, Dražen Dragojević, Maja Dekleva, Gregor Moder, Sonja Vilč, Tomaž Lapajne
Glasba: Sonja Vilč / Maja Dekleva
Luč: Gregor Moder / Maja Dekleva / Tomaž Lapajne
Produkcija: Narobov in KUD France Prešeren
Premiera: januar 2004

image:kratke4.jpg
foto: Tanja Vuzem

-Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.288.898-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

december 2003
PTSČPSN
 
januar 2004
PTSČPSN
 
 
februar 2004
PTSČPSN
 

POGANJA: