22. DECEMBER 2007 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Gledališče KONJ
KROKI IN DARILO

Kroki je krokodilček, ki živi v hišici na robu gozda. Tam ga radi obiščejo prijatelji zajec Tine, veverica Zdenka, merjasec Pavle in sova Urša. Danes pa je prav poseben dan, Kroki okrasi jelko in nestrpno pričakuje novoletno presenečenje..
Zgodba o prijateljstvu, o odnosih do stvari in do narave. Primerna za otroke od 2.leta dalje in traja 30 minut.
Po predstavi bo otroke obiskal dedek Mraz.

Vstopnina: 4 €. Abonmajska vstopnica – sedem vstopnic za ceno petih – 20 €.
 
Stendap
VELIKI BOŽIČNI STENDAP

Stand up comedy show. Nastopajo: Vid Valič, Lucija Čirović, Ivan Šarić, Perica Jerković, Tešky, Rox, Pižama, Mladen Pahovič.

Vstopnina 5 €, na dan predstave 7 €.
 
Stendap
VELIKI BOŽIČNI STENDAP

Stand up comedy show. Nastopajo: Vid Valič, Lucija Čirović, Ivan Šarić, Perica Jerković, Tešky, Rox, Pižama, Mladen Pahovič.

Vstopnina 5 €, na dan predstave 7 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.074.672-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2007
PTSČPSN
 
 
december 2007
PTSČPSN
 
 
januar 2008
PTSČPSN
 
 

POGANJA: