22. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Ambra

Tišina je prekinjena, luči so prižgane.... Megleno ljubljansko podzemlje je izpljunilo trdo, glasno in vnetljivo snov pod imenom Ambra.

Četverica, ki jo sestavljajo Andrej Blatnik (kitara), Žiga Kroflič (kitara), Jani Premužič (vokal) in Robi Rep (bobni), je skupni imenovalec našla v glasbenem izrazu, ki navdihe išče v alternativnih glasbenih žanrih tršega konca spektra, ob vsem tem pa ne zanemarja niti svoje progresivne zapuščine, ki jo po premišljenih odmerkih priliva na ogenj avtorske glasbe.V jeseni 2016 je Ambra izdala istoimenski prvenec, na katerem je moč najti pet avtorskih skladb, kmalu za tem pa je debitirala v živi izvedbi oddaje Afterparty na Radiu Študent.

FB: https://www.facebook.com/ambraband

SC: https://ambraband.bandcamp.com/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCrl3OKcxh-MeYXAXm16m69Q

VI (RŠ Afterparty): https://vimeo.com/194176925


Vstop prost!
 
Trnfest
Deviant Funk a.k.a. Nova deViator

Dj program

Nova deViator vijači po ljubljanskem in slovenskem podzemlju že kar nekaj časa. Zato ga ob temačnih tonih objema neznana in misteriozna koprena minljivosti. V vsakem primeru pa gre še vedno sinkopirane plesne zgodbe srednje-hitre elektro in brejk dinamike z veliko atmosferičnosti. Času primerno v nižjih frekvencah, ki tresejo pleksuse in črevesja.

http://nova.deviator.si
https://www.mixcloud.com/novadeviator/bass-ment-excursion/

Prost vstop!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.411.269-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: