21. JUNIJ 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
Veliki ŠILA finale 2012 - 2013

Finalna prireditev Šolske impro lige s podelitvijo priznanj najboljšim posameznikom in skupinam ter razglasitev zmagovalca ŠILE v sezoni 2012/ 2013.

Na Kudovem letnem odru.

Program:
17:00 nastop MIŠ – Male impro šole

18:00 Nostalgija: nastop bivših ŠILArjev

18:15 2. finalna tekma med Gimnazijo Poljane 1 in Gimnazijo Vič 1

20:00 razglasitev rezultatov glasovanja za najbolj ošiljeno improvizatorko, najbolj ošiljenega improvizatorja, najbolj ošiljen intro sezone in za dosežke v posebnih kategorijah, podelitev priznanja za drugo mesto
in slavnostna razglasitev zmagovalca ŠILE v sezoni 2012/ 2013 in podelitev pokala,

20:30 pogostitev – tokrat v duhu domačih dobrot. Obiskovalce vabimo, da tudi sami kaj spečejo, pripravijo in prinesejo. ŠILA osebje že preizkuša recepte!

od 21.00 dalje ošiljen DJ program v dvorani: Cosinus in Elector, back2back (deep house, tech house, progressive, minimal).

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.428.704-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2013
PTSČPSN
 
 
junij 2013
PTSČPSN
 
julij 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: