20. AVGUST 2016 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Sweet Sorrow, Demutilated

DEMUTILATED
kitara: Gorazd Maček – Mačk
bas: Jan Švigelj – Jey
bobni: Peter Gale – Rope
kitara: Peter Carič – Pers
vokal: Tomi Cepanec – Tzepo

SWEET SORROW
bas: Gorazd Maček – Mačk
kitara: Jan Švigelj – Jey
bobni: Peter Gale – Rope
kitara: Peter Carič – Pers
vokal: Robert Šercer – Šero


DEMUTILATED

Slika:img_0814.jpg

Rohnenje, grmenje in pokanje klasično-death-metalskega kalibra lahko pričakujemo od naslednje domače peterice, ki združuje člane različnih zasedb od Dickless Tracy, Negligence, Scaffold do Sweet Sorrow. Na ta, zombijski večer nam kanibalski kvintet ponuja šopek krvavih, okuženih in razmesarjenih pesmi, ki se v Vas razrastejo kot smrtonosni virus. Pridite, poveselite se, no malo, kajti kasneje se boste okužili z Demutilated!

kitara: Gorazd Maček – Mačk
bas: Jan Švigelj – Jey
bobni: Peter Gale – Rope
kitara: Peter Carič – Pers
vokal: Tomi Cepanec – Tzepo


SWEET SORROW

Slika:eg cvetli_arna.jpg

Včasih morata preteči kar dve dekadi, da se izgubljeni elementi narave spojijo nazaj na svoje mesto. In tako se je v dolgo dremajočo, a regenerirano, nordijsko zver melodičnih death-metalskih čekanov in utrjenih težkorokovskih udov zopet naselila volja do preživetja v urbani divjini hrupa. Kot anakonda se vleče po temnini nočnih ulic mraka ter straži pred vrati v mogočno onostranstvo plemenske pradavnine. Poganke in pogani, Sweet Sorrow!

bas: Gorazd Maček – Mačk
kitara: Jan Švigelj – Jey
bobni: Peter Gale – Rope
kitara: Peter Carič – Pers
vokal: Robert Šercer – Šero

Vstopnine ni!
 
Trnfest
EVERYTHING GOES & DIRTY SKUNKS

DJ PROGRAM: Rope, Jerry, Sunneh, Fogy, Dirty Skunks

EVERYTHING GOES & DIRTY SKUNKS (dvorana)

Everything Goes je že tradicionalni dj / selector večer kluba Channel Zero, kjer si upamo vse in dovolimo še več, včasih z gosti včasih brez, ekipca poskrbi za en dober "dance". Obljubimo lahko en dober žur vse od večera pa do jutranjih ur, če so ti različne muske kul. Ni omejitve na glasbeni stil, skačemo po žanrih kakor nas flow pelje in še nikol ni blo med folkom nobene zamere. Včasih se tud kje zaciklamo pa traja en cajt da se odciklamo, uglavnem pa zmeraj po odru ga "freakamo".

Line up:
Rope
Jerry
Sunneh
Fogy
Dirty Skunks

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.286.724-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2016
PTSČPSN
 
avgust 2016
PTSČPSN
 
september 2016
PTSČPSN
 
 

POGANJA: