19. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
IMPLANTS

KONCERT CONCERT

Skupino ustanovljeno leta 2011 sestavljajo člani skupin Strung Out, Pulley, Ten Foot Pole in The Tank. Implants so metalsko obarvana punk-rock superskupina. Ko se je zaradi demo posnetkov na internetu nabralo veliko oboževalcev, je skupina posnela studijski prvenec z Ericom Stenmanom (Thrice, Saves The Day)z naslovom From Chaos To Order. 12 čutnih komadov iz albuma s spevnimi besedili in brutalno kitarsko podlago je zmiksal Ryan Greene (Bad Religion, Megadeth).

Formed in 2011 and consisting of members of Strung Out, Pulley, Ten Foot Pole and The Tank, IMPLANTS are a metal-tinged punk rock supergroup. After amassing a large online following due in part to leaked demos, the band hit the recording studio with Eric Stenman (Thrice, Saves The Day) to record what would become their debut album, From Chaos To Order. The 12 resulting tracks, mixed by Ryan Greene (Bad Religion, Megadeth), feature crowd pleasing sing-a-longs with heartfelt lyrics sitting on a bed of guitar driven mayhem.

Skupino sestavljajo/ Band members:

Ken Conte (The Tank, Brown Lobster Tank) – Lead Vocals
Jim Blowers (Pulley) – Guitar/Vocals
Rob Ramos (Strung Out) – Guitar/Vocals
Chris Del Rio (Ten Foot Pole) – Bass/Vocals
Chris Dalley (Ten Foot Pole, Death By Stereo, Voodoo Glow Skulls) – Drums

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ Maia B.

DJ PROGRAM DJ SET:
DJ Maia B.
Žanr/Genre: Deep House, House, Progressive House, Techno

https://soundcloud.com/mbeep

Maia B je slovenska Dj-ka, ki se vedno pogosteje pojavlja na elektronski underground sceni. Ljubezen do glasbe jo spremlja skozi življenje, kar se odraža v njenih energičnih nastopih, ki jih lahko spremljamo že dve leti. Čeprav je njena strast deep-house, so njeni seti obarvani z različnimi žanri.

Maia B. is a slovenian DJ, ever more often performing on electronic underground events. A love for music is a constant in her life, driving her energetic performances, going from deep-house to other genres.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.622.950-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: