15. MAREC 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Razstave
Žiga Korent
Pobeg v NYC

Otvoritev razstave fotografij.

»Če želiš biti sam, pojdi med ljudi.«

Mesto je ogromno, polno ljudi. A v tej številčnosti je posameznik le kot list na drevesu, neznanec mimo katerega se vijejo množice. Človek je tako dobrodošlo neopazen, da se lahko umakne v lasten svet, da začuti osvobajajočo praznino, tisto pomirjajočo samoto, neskončnost. To je svet, kjer čas teče drugače, kjer lahko opazi malenkosti, trenutke človekovega bivanja, ustvarjanja, detajle, ki tvorijo mozaik urbane pokrajine. S serijo črno-belih diptihov pripovedujem skozi nasprotja, občutja zgodbo o velikem mestu, o ljudeh, o življenju.Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 9.107.679-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2011
PTSČPSN
 
 
marec 2011
PTSČPSN
 
 
april 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: