5. DECEMBER 2009 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Gledališče desnega žepka
MOTOVILČICA

Lutkovni predstavi "Motovilčica" v izvedbi Gledališča desnega žepka je primerna za otroke od 4. leta naprej in traja 30 minut.

Nekoč sta živela mož in žena. Po dolgih letih čakanja, se jima je le uresničila želja in dobila sta deklico. Vendar sta jo, zaradi ukradenega motovilca, morala dati v rejo hudobni čarovnici. Ta jo je odpeljala v gozd in jo zaprla v stolp brez vrat...

Predstavi bo sledila še ustvarjalna delavnica za otroke.

Vstopnina: 4,5 €. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.
 
Stendap
StendAp in Open mike

Večer stand-up komedije z Vidom Valičem, Rankom Babićem in Mikijem Bubuljem.

Razpisan je tudi Open majk za katerega velja: Vabljeni vsi, ki bi se radi preizkusili v StendAp-u. Vsi prijavljeni na Open Majk bodo imeli 5 minut, da pokažejo kaj znajo.
Prijave na vid.stendap@gmail.com.

Vstopnina 7 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.074.836-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2009
PTSČPSN
 
 
december 2009
PTSČPSN
 
 
januar 2010
PTSČPSN
 

POGANJA: