5. MAREC 2010 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
ŠILA
Gimnazija Kranj : Gimnazija Šiška

Tekma ŠILE valilnice mladih talentov.

Vstopnina 2,5 €, obe tekmi 4 €.
 
ŠILA
Vič : SVŠGL : Nova Gorica

Tekma ŠILE valilnice med ekipami Gimnazije Vič, Srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana in Gimnazije Nova Gorica.

Vstopnina 2,5 €.
 
Razstave
Med komunizmom in cesarstvom - vodstvo po razstavi

Na zadnji večer razstave Gledališče Ane Monro med komunizmom ali cesarstvom "Od Rdečega žarka do Velikega mrhovinarja" še zadnje vodstvo po razstavi z izčrpnimi komentarji Marka A. Kovačiča.

Vstop prostVzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.419.851-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2010
PTSČPSN
marec 2010
PTSČPSN
 
april 2010
PTSČPSN
 
 

POGANJA: