4. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Razstave
Mali atelje: Delamo mozaik

USTVARJALNA DELAVNICA CREATIVE WORKSHOP: Mali atelje: Delamo mozaik Creating mosaic - vodi Aleksandra Gruden.

Izdelava pisanih mozaikov iz kamenčkov, stekelc in drugega kreativnega materiala. Delavnice se lahko udeležijo otroci vseh starosti in tudi odrasli.

http://www.aleksandragruden.si

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Wattican Punk Ballet

KONCERT CONCERT:
Wattican Punk Ballet (H) – psihedelični psychedelic disko punk

Wattican Punk Ballet je armenski duo, ki je razpet med Moskvo in Budimpešto. Sestavljata ga brat in sestra Karen in Gaya Arutyunyan, ki sta tudi ustanovna člana legendarne armenske zasedbe Deti Picasso, skatero sta pred leti že navdušila na Trnfestu. Njuna glasba je spoj psihedeličnega rocka, plesnega punka, popa ter skoraj gledaliških odrskih vložkov. Gaya in Karen raziskujeta meje ustvarjanja in nastopanja, ki jih pogojuje duo. Zmes surove energije, funkoidnih disko ritmov ter kavkaških elementov se odraža v njunih energičnih nastopih. Na odru si med vsakim komadom izmenjujeta kitare, bobne, klaviature, sampler in različna tolkala, kar naredi njun nastop še bolj dinamičen in raznolik.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Dub Lab Crew

DJ PROGRAM DJ SET: Dub Lab Crew – dub/French dub/heavy dub/bass/experimental.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.053.580-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: