4. AVGUST 2009 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Stendap
StenAP

Večer stand up komedije z mojstri mlade generacije StendAp ekipe KUD France Prešeren: Sašo Stare, Rok Bohinc, Dušan Tomič in Vanči Žorž. / An evening of stand-up comedy with the best of the young generation of the StendAp team from KUD France Prešeren: Sašo Stare, Rok Bohinc, Dušan Tomič and Vanči Žorž.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Nitz, Bega Project, Jr.Gregg

DJ program / DJ set (hall):
Nitz (Synaptic), Bega Project (Black White Orange), Jr.Gregg (TOP Eat & Party, Exforium, Scienceofuse)

Jackin' House / House / Tech House

Bega Project sta DJa Gavio in Dave Berlitz, Dolenjca v najboljših letih, oboževalca glasbe, navdušenca nad tehnologijo, redna uporabnika hitre hrane, ljubitelja 16 - urnega spanja... Gramofone sta prvic zavrtela ob približno istem casu - pred slabimi desetimi leti. Od takrat naprej se tudi pozanata in redno sodelujeta na nastopih in pri organizaciji eventov. Trenutno se bolj posvecata produciranju glasbe in organizaciji Senzoo eventov. V letošnjem letu pa sta zacela z novim konceptom in k sodelovanju povabila dolenjskega glasbenega virtuoza Gorana Gorkija Bijelica. Ta element je v njun nastop prinesel svežino in na slovensko elektronsko sceno pridesel nekaj drugacnega, nekaj bolj organskega.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.074.434-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2009
PTSČPSN
 
 
avgust 2009
PTSČPSN
 
 
september 2009
PTSČPSN
 
 

POGANJA: