4. JUNIJ 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Zmajevo sanjanje
Zmajevo sanjanje

Predavanje Johna Crofta "Umetnost in znanost vodenja izjemno uspešnih organizacij in projektov v času velikega preobrata" v organizaciji Zavoda Trajnostni park Istra.

Živimo v času velikega preobrata (Great turning) in v nekaj desetletjih moramo izpeljati revolucijo v načinu razmišljanja in življenja, da bi našim zanamcem lahko omogočili dostojno življenje. John bo na predavanju razložil osnovna načela Zmajevega sanjanja in nas popeljal v drugačno razmišljanje o projektih in o tem, kako se jih lotiti. Načrtovanju in izvedbi projektov, boste dodali še nepogrešljivo sanjanje in proslavljanje, ki lahko izjemno pripomorejo k razumevanju vodenja projektov in njihovemu uspehu.

Predavanje bo potekalo v angleščini.

Vstop prost, PRIJAVE za predavanje NISO POTREBNE. Zadovoljni udeleženci se bodo lahko zahvalili s prostovoljnimi prispevki.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.084.551-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

maj 2014
PTSČPSN
 
 
junij 2014
PTSČPSN
 
 
julij 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: