9. SEPTEMBER 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
We Just Don't

KONCERT CONCERT:

We Just Don't(SI)

We Just Don't je inštrumentalni trio (Miha Brvar - kitara, Gašper Kirn - bas in Štefan Rot - bobni) iz Ljubljane, ki igra psihadelično navdahnjen rock, z elementi hard rocka, bluesa, progresive, stonerja pa tudi funka in drugih glasbenih zvrsti. V njihovi glasbi ima pomembno vlogo tudi improvizacija.

https://www.facebook.com/pages/We-Just-Dont/1432902136963162

https://soundcloud.com/we-just-dont

http://youtu.be/OwjCwDde1uA

https://www.youtube.com/watch?v=69EcRhcNVKc

http://youtu.be/p96fyf4qx-w

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.223.037-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 
oktober 2014
PTSČPSN
 
 

POGANJA: