9. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Razstave
Izrazi svoje upanje - domači svet

Otvoritev razstave Exhibition opening:
IZRAZI SVOJE UPANJE SHOW YOUR HOPE,
razstava slik avtorjev iz Nizozemske in slik na temo ‘dom’ paintings by Dutch artists and paintings on the topic ‘home’.


Geeske Harting

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Kudova dražba

KUDOVA DRAŽBA UMETNIŠKIH PREDMETOV KUD’S AUCTION OF ARTS OBJECTS za nakup nove lučne mize; Koncert improviziranih popevk Concert of improvised songs: KUD France Prešeren.

Ustvarjalci, ki se združujemo v KUD France Prešeren, smo stopili skupaj. Na dražbi bomo ponudili svoje umetniške stvaritve in zbrali denar za nakup nove lučne mešalne mize – tista, ki jo uporabljamo je popolnoma dotrajana, nezanesljiva in se neprestano kvari. Na dražbi bomo med drugim ponudili: unikatno kolo katabrank, 15 minutni nastop Vida Valiča, izvedbo pesmi Andreja Rozmana - Roze, zbirko Kudovih knjižnih izdaj, celoletno vstopnico za predstave Impro lige, vikend paket v hotelu/hostlu KUD France Prešeren, uporaba dvorane za en večer, večerja z Ano Marijo Mitić …

Dražbo bo spremljal koncert improviziranih popevk združenih izvajalcev Kolektiva Narobov in Impro lige pod umetniškim vodstvom Maje Dekleva Lapajne.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
DJ Aleksij

DJ PROGRAM DJ SET: DJ Aleksij (all nighter).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.442-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: