9. MAREC 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Lutkovno gledališče ZAPIK
RDEČA KAPICA

Igrica Rdeča kapica v izvedbi Lutkovnega gledališča ZAPIK je primerna za otroke od 3 leta dalje in traja 35 minut.

Predstavi bo sledila ustvarjalna delavnica za otroke.

Znana Grimova pravljica doživlja svojo lutkovno izvedbo na Zapikovem odru z ročno izdelanimi lesenimi lutkami. Predstava postreže s presenečenji, humornim besedilom ter za Zapik značilno glasbo v živo. Seveda pa tudi tokrat ne gre brez sodelovanja otrok, ki vskočijo v najbolj pomembnih trenutkih in zgodbi pomagajo do srečnega konca.

Vstopnina 4,5 €. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.077.518-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

februar 2013
PTSČPSN
 
 
marec 2013
PTSČPSN
 
april 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: