8. AVGUST 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Silno vljudna predstava

PROGRAM ZA OTROKE CHILDREN’S PROGRAMME:
Andreja Zupančič: Silno vljudna predstava (SI) - glasbena predstava music theatre:

USTVARJALNA DELAVNICA PUPPET WORKSHOP: Hiša otrok in umetnosti.

Igra in poje: Andreja Zupančič, glasba: Robert Zupančič

V sedmih pesmicah in zgodbah otroci spoznajo Silno vljudnega pujsa, katerega vljudnost je prav nalezljiva, deklico Nadjo, Tožibibo in Jezičnega čarovnika. Skozi to prepletanje otroci spoznajo (obnovijo) vljudnostne besede in vljudnostne geste.

Glasbena predstava je izpeljanka iz pevkine četrte zgoščenke Silno vljudno. Andreja na vljuden, sproščen in zabaven način otroke popelje v svet omike in lepega vedenja. Interaktivne zgodbe, podkrepljene z izvirnimi rekviziti, ki služijo tudi kot scensko ozadje, so iztočnica v posamezno pesem, ki njihovo sporočilo samo še dodatno podkrepijo.

Glasbena predstava, katere prvoten namen je zabava, ponuja sodelovanje in priložnost soustvarjanja, ki je, ravno zato, vsaka zase unikat.

http://www.andrejazupancic.com

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Animateka na Trnfestu

FILMSKI VEČER FILM EVENING:
Animateka na Trnfestu Animateka on Trnfest: Haus Muzik (Ivan Mirko Senjanović), Ursus (Reinis Pētersons), Gap (Viktor Stickel), Velika hiša (Kristjan Holm), Ptičica in list (Lena von Döhren), Kali, mali vampir (Regina Pessoa), Pasje življenje (Julie Rembauville & Nicolas Bianco-Levrin), Žal mi je (Árpád Hermán), Soba številka 69 (Claude Barras), Snail Trail (Phillipp Artus), Paper Scratch (Brane Solce)

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Schrauff, Thon Kland, Byn

DJ PROGRAM DJ SET: Schrauff (Elements), Thon Kland (Volume), Byn (Womhole) – techno

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.229.240-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2013
PTSČPSN
 
avgust 2013
PTSČPSN
 
 
september 2013
PTSČPSN
 
 

POGANJA: