8. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Viza

KONCERT CONCERT:
Viza (ZDA) – internacionalni rock

Viza je pasoš v glasbeni poizkus povezovanja kulturnih, duhovnih in literarnih vplivov, glasbene nostalgije, modernega eksperimentiranja in socialnega preporoda. Gre za še en uspešen ameriški produkt imigrantov, ki so vstopili v globalno glasbeno sceno z eksplozivnim zvokom mednarodnega rocka, ki sloni na vzklikih in trobilih, ki se razprostirajo med vzhodno Evropo do bližnjim Vzhodom. Brigada devetih mednarodnih glasbenikov iz Los Angelesa v čvrsto bazo rocka vnaša tradicionalne zvoke inštrumentov, kot je duduk, oud in različne perkusije, na odru pa jim s svojo karizmo poveljuje neustrašni voditelj K’noup. Pod imenom Visa sta izšli dve mali plošči in dva albuma, sloneča na tradiciji armenske, arabske in grške glasbene bere, po spremembi imena pa so izdali album Made In Chernobyl, na katerem prevzamejo vlogo elementi ruske in vzhodno evropske glasbene zapuščine.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Rope, Jerry & guests

DJ PROGRAM DJ SET: everything goes: Rope (Sweet Sorrow, E.G.), Jerry (LeeLooJamais, E.G.) & guests.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.035-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: