8. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Arhibald Arhibaldovich

KONCERT: Arhibald Arhibaldovich (SI)- indie rock.

Škofja Loka ob podpori bližnjih Medvod predstavlja indie rockersko zasedbo Arhibald Arhibaldovich.

V svoji glasbi koketirajo z aktualnimi otoškimi indie (rock) zasedbami iz katerih primeža se jim še ni uspelo docela izviti, kar pa ni nujno slabo. Njihove poskočne skladbe so zgrajene na konsistentni ritmični osnovi, ki ji poudarek daje predvsem bobnar v navezavi z basistom, nadgrajuje pa ju solidna kombinatorika obeh kitaristov. Medigra med slednjima nas s svojimi melodičnimi vložki na trenutke zapelje celo v malce pop sfero. Zanimivo za alternativce in več kot sprejemljivo za mainstream publiko. Skratka, Arhibald Arhibaldovich so neobremenjeni, nepretenciozni, mladostni in plesni.

Zaenkrat še nimajo solidnih studijskih posnetkov, zato jih je najbolje preveriti v živo. Preskok, ki so ga fantje napravili v zadnjem letu je očiten. V tem trenutku (še) ne veljajo za eno izvirnejših skupin domačega prizorišča, a so na dobri poti da to postanejo. Če bodo le nadaljevali v podobnem tempu, se tako za prihodnost domačega indie rocka ni bati. (Tine Hafner, ZGG kolektiv)

http://www.myspace.com/arhibaldarhibaldovich

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Roots Daughters

DJ PROGRAM DJ SET: dub/roots/digital roots/dancehall & rub-a-dub vibes - Roots Daughters (Dub Lab).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.243.927-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: