7. AVGUST 2015 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Dreamwalk

KONCERT/CONCERT:
Dreamwalk

Ljubljanski bend, ki se v domačem etru pojavlja in v njem spet izginja kot Schrodingerjev maček, za seboj pa vedno znova pušča opazne valove, se vrača na Trnfest, kjer jih je bilo moč videti že pred malodane desetletjem. Dreamwalk jeseni pripravljajo tretji studijski album, ta pa nam bo dal slišati, kaj se je medtem zgodilo z elegantnim a kljub temu precej bučnim rockovskim zvokom benda, ki je lepo mero odobravanja požel tudi prek meja domovine. Vredno ogleda!

Vstopnine ni!
 
Trnfest
LionShine, SileKta Cee, DJ L.T.

DJ PROGRAM DJ SET:
LionShine, SileKta Cee, DJ L.T.

Music Policy: Reggae, Dub, Dancehall, Jungle, DnB

Trije mladi dj-i s selekcijami drum & bassa, reggaeja, jungla, dancehalla in pa duba. Fantje enkrat mesecno skupaj gostijo RootsInSession radijsko oddajo v Centralni postaji, vrtijo pa tudi v ostalih lokalnih klubih in barih.

LionShine - DnB, Jungle, Dancehall, Dub
SileKta Cee - Reggae/Hop, Dancehall, DnB
DJ L.T. - Reggae, Dub, Jungle
Music Policy: Reggae, Dub, Dancehall, Jungle, DnB

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.420.977-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2015
PTSČPSN
 
 
avgust 2015
PTSČPSN
 
 
september 2015
PTSČPSN
 
 

POGANJA: