7. AVGUST 2014 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Joke

20.30 Joke (FRA): punk, reggae, rock, hip hop fusion


Navajen na mednarodne turneje, JOKE še naprej razvija svoj avtentični crossover, poln različnih vplivov. Nekateri bi jim rekli "državljani sveta", drugi pa "priče nekega časa". Vendar ta pariška skupina s svojim energičnim zvokom presega potrebe po kakršnemkoli etiketiranju. Soukous, afrobeat, hip-hop, ragga – so elementi njihovega "glasbenega koktejla". Vendar je JOKE predvsem funk i rock’n’roll skupina z bridkim sporočilom, ki izraža zaskrbljenost pa celo gnus ... in pri tem ne moralizira. Kot da bi si zamislili spoznavanje Balkana in Afrike med kopulacijo Peppersov in Clash-a. Ta kolektivna izkušnja pušča vzpobudno sled. Njihov nov album LAVOBLASTER je bil posnet v Ouagadougou, Burkina Faso.


Accustomed to international tours and fed with multiple influences, JOKE keeps on expanding its crossover. Some would say "Citizens of the World", others would say "witness of an era",the Parisian combo overcomes labels to deliver a music all on edge. Basically funk and rock'n'roll in the soul, soukous, Afrobeat, hip-hop, ragga pass also through the mill of this band. Their message is concerned, and even appalled ... without being moralistic. As if Africa and Balkans would met in the lounge of Marco Prince fornicating with Berus. A collective experience that leaves an enriching trace. LAVOBLASTER is their new album, recorded in Ouagadougou, Burkina Faso.

http://www.joke-joke.net
www.myspace.com/dibimjoke

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 12.266.135-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2014
PTSČPSN
 
 
avgust 2014
PTSČPSN
 
september 2014
PTSČPSN
 

POGANJA: