7. APRIL 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
MAKfest
MAKfest - MARATON IMPROLIGE

MARATON IMPROLIGE vam v okviru MAKfesta, festivala mladinske altruistične kulture vas v dvorani Kud France Prešeren ponuja Medgeneracijski maestro in Longform.

Medgeneracijski maestro
Deset let, deset improvizatorjev, 13 odbitih prizorov – en maestro.
Premešali bomo mlade in stare, moške in ženske, gimnazijce in 'študente', divje in še bolj divje, a za zmagovalno bo lahko obveljala le ena generacija.

Improvizirali bodo Dan Mrevlje, Živa Ahac, Gašper Uršič, Jan Rozman, Miha Možina, Žiga Regina, Urša Strehar Bečina, Vid Sodnik, Jan Hrušovar, Jaka Šubic in Luka Korenčič.

Longform Pod taktirko Jana Hrušovarja se bo na deskah KUDa predstavil longform, daljša improvizirana predstava, kjer boste z igralci soustvarili zgodbo po svojih željah. 'In živela sta srečno do konca svojih dni' tokrat lahko obstaja.

Igrali bodo Živa Selan, Eva Pavlič, Voranc Boh, Iza Thaler, Nina Žakelj, Atila Urbančič in Jure Žibret.

Opomba: možne so manjše spremembe v zasedbi.


V okviru kulturno-dobrodelnega festivala MAKfest (Festival Mladinske Altruistične Kulture), ki se bo odvijal od 3.-7. Aprila 2012 na različnih lokacijah.

Vstopnina 5€, dijaki, študentji 3€. Prodaja vstopnic eno uro pred dogodkom na blagajni Kuda. Razervacije: makfest.fest@gmail.comVzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.410.693-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2012
PTSČPSN
 
 
april 2012
PTSČPSN
 
 
maj 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: