7. APRIL 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sodelovanja
Srednja šola za oblikovanje in fotografijo
SŠOFNJADA 2011

5. tradicionalni kulturni dan Srednje šole za oblikovanje in fotografijo iz Ljubljane.

SŠOFNJADA 2011 se bo pričela ob 18. uri z odprtjem razstave dijakov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana. Ob 19. uri se bo pričel pester kulturni program v katerem bodo nastopili: VANILIAFRAPUCHINO, NETHERWORLD, BREZPOINT BAND, THE FAPPERS, MARTIN RAMOVEŠ BAND, YASTREBOWSKY, MATIC LUKŠIČ, ŠILA. Predstavljeni pa bodo tudi video izdelki dijakov šole.

Od 16.ure dalje bo na dvorišču Kuda potekalo risanje grafitov.

Vstopnina.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.423.130-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2011
PTSČPSN
 
 
april 2011
PTSČPSN
 
 
maj 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: