7. DECEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Francetove Etno večernice
VELAHAVLE

Koncert sarajevske etno trip hop zasedbe VELAHAVLE.

V goste po dolgih letih prihaja sarajevska skupina Velahavle. Njena glasba je mešanica trip-hopa in drugih lomljenih ritmov, podprta z dobro mero etno prizvokov. Njen svež zvok je pritegnil zanimanje občinstva že ob prvem singlu Cosanostra (1999). Marca 2005 je luč sveta ugledal prvi album Reconnect, na katerem je med drugim sodelovala odlična bolgarska vokalistka Ralitsa Kashova, producentsko taktirko pa so fantje zaupali priznanemu britanskemu drum'n'bass producentu Kemalu Okanu (a. k. a. Konflict). V zadnjih mesecih se je zasedba Velahavle lotila priprave novega albuma, ki bo luč sveta ugledal novembra. Nov material pa bodo predstavili tudi na koncertu v Sloveniji!

Zasedba:
- Armin Hujić (kitare)
- Džanan Hujić (bobni)
- Rizvan Mehmedbasić (klaviature)
- Samir Hodović (vokal)

Vstopnina 8 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.233-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 
januar 2012
PTSČPSN
 
 

POGANJA: