6. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
GOSPOD PREDSEDNIK

Gospod predsednik, resnično šokantna monodrama

Bi radi izvedeli kako izgleda mešanica Jezusa Kristusa, Hamleta, Goetheja, Dragotina Ketteja, Lažnivega Kljukca in morda še koga? Takšna oseba je več kot le običajna avtoriteta. Je novodobni mesija in subjekt, za katerega se predpostavlja, da ve. V prepričljivosti nagovora mu ni para pod soncem, najverjetneje pa tudi v celotni galaksiji ne. Prepričajte se sami.

On je Gospod Predsednik.

Avtor in igralec: Žiga Čamernik Acting coach: Janez VajevecVstopnine ni!
 
Trnfest
Duva Svva

Duva Svva Rok Bohinc in Sašo Stare Glasba: Goran Završnik Goco


Improvizirana predstava Duva Svva je zgodbovno križišče čez katerega se bodo gledalci sprehodili skupaj z dvema improvizatorjem in njunima karakterjema.


Vsakemu od njiju bodo gledalci na začetku predstave določili lastnosti, ki pripadajo nekemu fiktivnemu karakterju, nato pa bosta improvizatorja oblikovala in hkrati predstavila kratko biografijo novih junakov. Predstava pa bo nato prikazala dve navidezno nepovezani zgodbi, ki se po spletu navidezno nepovezanih naključij in stranskih karakterjev, vedno bolj povezujeta v celoto. Res bo fajn! Vse je improviziran pa zastonj je.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.223.070-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: