6. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Narobov
Rock 'n' Roll impro

GLEDALIŠČE THEATRE:
Kolektiv Narobov (KUD France Prešeren) "Rock 'n' Roll impro" (SI) - improvisation theatre

Kolektiv Narobov predstavlja slovensko premiero klasičnega impro varieteja v izvedbi Alenke Marinič, Tomaža Lapajneta Dekleve in glasbenika Gorana Završnika. Predstava iger, pesmi, poigravanja z žanri, nabita z energijo in veseljem do ustvarjanja ter s polno vključenostjo občinstva. Premiera je bila v Piombinu (Italija) 2012.

na odru: Alenka Marinič in Tomaž Lapajne Dekleva glasba v živo: Goran Završnik


Kolektiv Narobov je predan raziskovanju in ustvarjanju žive umetnosti, pa naj gre za ulične intervencije, gledališke dogodke, radijske posege ali interaktivne predstave. Pomembna stebra njihovega ustvarjanja sta improvizacija in kolektivno delo. V sedmih letih obstoja so si Narobovci pridobili močno prepoznavnost tako doma kot v tujini: med drugim so prejeli prvo nagrado festivala Improvaganza (Edmonton, Kanada), kjer so gostovali s predstavo Klic, nagradi občinstva za predstavi De.Kons in Klic na festivalu Impronale (Halle, Nemčija, 2007 in 2010), v letu 2007 pa Ježkovo nagrado za projekt Velika sestra.


Vstopnine ni!
 
Trnfest
Don’t Make New People, NubiS & Mr. Gucci

DJ PROGRAM DJ SET: Don’t Make New People, NubiS & Mr. Gucci (Smetnjak) – bassline/garage/house/techno.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.284-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: