6. APRIL 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Jazznosti
BLUE TRAIN

Andrej Vernik na tenor saksofonu in Marko Petrušič na klavirju/klaviaturah sta svoje moči združila v džezovskem duetu Blue train leta 2008. Ideja se jima je porodila ob poslušanju plošče J.Coltranea Blue train v ljubljanskem Sax pubu. Duo je nastopil ob podelitvi Jakopičeve nagrade na ljubljanskem gradu, v kavarni SEM, Varieteju v Kavarni Union, v hostlu Celica. Duo izvaja glasbo J.Coltranea in avtorsko glasbo. Prva plošča predvidoma izide letos.

Vstopnina 5 €, vsak obiskovalec ob nakupu vstopnice dobi izvod albuma Undergroud.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.423.020-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

marec 2011
PTSČPSN
 
 
april 2011
PTSČPSN
 
 
maj 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: