5. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
DANDELION CHILDREN

Koncert DANDELION CHILDREN

Praznovanje 10-letnice delovanja skupine Dandelion Children se nadaljuje 5.8.2017 s koncertom v okviru Trnfesta 2017.
Občinstvo bo ogrela vroča skupina Seven Days In May.
Ne pozabite! Dandelion Children, sobota 5.8.2017, ob 20.00h na Trnfestu 2017!
Vstop je prost, vljudno vabljeni.


Dandelion children je multižanerski alternativen band iz Ljubljane, ki pridno ustvarja že preko 10 let. Posneli so veliko studijskih albumov, video spotov in odigrali več kot 130 koncertov. Praviloma dvakrat mesečno izdajo dve avtorski pesmi.

Mediji o Dandelion Children: » Zasedba Dandelion Children iz Novih Jarš, ki deluje od leta 2007 v svojem ustvarjanju prepleta vse, od punka do funka, countryja, bluesa, reggaeja, skaja in razne alter/progressive rockovske sloge. Pomembna jim je pristnost glasbe in rast z njo. Koncertirali so na različnih prizoriščih doma in na tujem: med drugim: na Exitu, Rock Otočcu, Mladininem odru Lenta, pa tudi v Bordeauxu, Madridu. Zmagali so na različnih natečajih in izdali šest albumov. Vse si lahko brezplačno naložite z njihove spletne strani."

http://www.dandelion-children.com/

Prost vstop
 
Trnfest
777MUSIC PRESENTS TECHNOLOGICAL Vol.1

Luxia (Burn Residency, 777music)
Lucky Left (777music)
Luca Onia (MusicAlive)
Sub Maze (Freelancer)

Music policy: Techno, Acid, Electro, Berlin

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.223.035-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: