5. AVGUST 2012 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Razstave
Mali atelje: Delamo mozaik

USTVARJALNA DELAVNICA CREATIVE WORKSHOP: Mali atelje: Delamo mozaik Creating mosaic - vodi Aleksandra Gruden.

Izdelava pisanih mozaikov iz kamenčkov, stekelc in drugega kreativnega materiala. Delavnice se lahko udeležijo otroci vseh starosti in tudi odrasli.

http://www.aleksandragruden.si

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Nkol ni prepozn za slavo

GLEDALIŠKO-GLASBENA PREDSTAVA THEATRE & MUSIC PERFORMANCE:
Radio Yu Tup "Nkol ni prepozn za slavo"

Ko še ni bilo You Tube, je bil Yu Tup ... In ker Nkol ni prepozn za slavo, je spet "on air", na frekvenci, v etru ... Radio v živo, program za umret (smešen), tehnika, ki crkuje. Uspešnice pa so nesmrtne: Hit the Road Jack, Son of a Preacher Man, What a Wonderful World, Hound Dog, Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dor Bikini ...
Yu Tuo je radio s tonom in sliko! Priča boste predvidenemu in nepredvidljivemu dogajanju v studiju, v katerem ne sme biti niti sekunde tišine, zatorej ni niti sekunde predaha za vsestranski radijski uslužbenki, ki sami napovedujeta, pojeta, upravljata s tehniko in še marsikaj.
Po nadvse zabavnem projektu Monthy Python se nam s pevko Niko Vipotnik - in njeno hčerko Rimo Rampe - znova obetajo salve smeha in dobro znana glasba v odlični, četudi komični izvedbi.

Pojeta in igrata: Nika Vipotnik, Rima Rampe
Koprodukcija: Glas-Haus, CD

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Gverila
Čist huda predstava

GLEDALIŠČE THEATRE:
Gverila Teater "Čist huda predstava" (SI) - improvizacijsko gledališče improvisation theatre.

Gverilci tokrat na oder postavljajo ustvarjanje gledališke predstave - od začetne avdicije do končne produkcije. V predstavi ima vsak improvizator svojo vlogo (režiser, igralec, kostumograf, masker…), obiskovalci predstave pa s svojimi predlogi pomagajo igralcem ustvariti svet gledališča.

Ustvarjalci: Teja Bitenc, Rok Bohinc, Jan Hrušovar, Jure Karas, Urška Mlakar in Sašo Weilgoni.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.444.286-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2012
PTSČPSN
 
 
avgust 2012
PTSČPSN
 
 
september 2012
PTSČPSN
 

POGANJA: