5. AVGUST 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Žoambo Žoet Workestrao

KONCERT: Žoambo Žoet Workestrao (SI), avant - rock.

Žoambo Žoet Workestrao so zasedba, ki ji na domačem dvorišču (in širše) ni para in ki nikoli ne daje občutka, da bi se ji kam mudilo. Toda če si ogledamo njeno biografijo, vidimo, da je do svoje polnoletnosti pravzaprav dosegla marsikaj, kar drugim, na videz ambicioznejšim bendom ne uspe nikoli. Konec koncev je že lep čas na čelu domačega avant-rocka. 
Četudi bi jih težko imeli za hiperaktivne, »Žoamboti« vzdržujejo diskografsko in koncertno kontinuiteto, ki pozornemu poslušalcu jasno razkriva njihov razvoj od zgodnjih devetdesetih dalje. Hkrati so Žoambo Žoet Workestrao tisti bend, ki verjetno najbolje med vsemi domačimi zasedbami pozna klube »od Londona do Zrenjanina« in »od Kopra do Murske Sobote«. Ivo Poderžaj (bas, vokal), Gregor Belušič (kitara, vokal) in Marjan Stanić (bobni) se na domač teren vračajo dve leti po promociji plošče Lahko je s polno ritjo celibati. Sodeč po nedavno odigranem koncertu v Kinu Šiška se za njihovo koncertno kondicijo ni bati, prav tako pa jih tudi inspiracija ni pustila na cedilu, saj je že v pripravi material za šesti album.

http://www.myspace.com/zoambo
http://zalozba.radiostudent.si/bands.php?id=4

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Freeverse, Sunneh, KoLteK in Massimo

DJ PROGRAM DJ SET: jungle/drumstep/drum’n’bass - Freeverse (Krunch it!!, Synaptic, Dub Lab), Sunneh (Krunch it!!, Dub Lab), KoLteK & Massimo (Rdyo DJs).

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.244.039-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2011
PTSČPSN
 
avgust 2011
PTSČPSN
 
september 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: