5. -11. FEBRUAR 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | ta teden | >> |

[spremeni] TOREK, 5.2.2013

 
Razstave
Tekstilni nagovori... 20.12 - predstavitev

Predstavitev Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil, programa študija, načina dela, projektov in dosežkov. V okviru razstave Projekt:Razstave/Tekstilni nagovori... 20.12.

Vstop prost

[spremeni] ČETRTEK, 7.2.2013

 
Sodelovanja
Društvo ljubljanskih študentov
Novi Divjak

Novi Divjak je dogodek ob izdaji prve številke revije Novi Dijak. Društvo Novi Dijak je plod idej o združevanju proaktivne mladine, spodbujanju kritičnega mišljenja in kreativnosti generacije, ki je vse prepogosto označena kot nihilistična. Novi Divjak je prvi v vrsti kulturnih dogodkov, ki jih bomo v prihodnje prirejali. Na koncertu, ki je namenjen spoznavanju somišljenikov, bodo nastopili: Below Zero, New Wave Syria, Barely Modern in The Toronto Drug Bust.

Vstopnina 4 € v predprodaji na blagajni Kuda, 5 € na dan prireditve.

[spremeni] PETEK, 8.2.2013

 
ŠILA
Šila exhibicija

Ekshibicijska tekma ŠILE ob slovenskem kulturnem prazniku.

Vstop prost.

[spremeni] SOBOTA, 9.2.2013

 
Sobotaže zmaja Franceta
Otroško pustovanje 2013

Pustovali bomo z Glavkom in Zbrkom iz Bimbo teatra, prepevali in plesali z Andrejo Zupančič in se zabavali ob čarovnijah čarodeja Romana. Seveda pa bomo izdelovali tudi pustne maske, se igrali v igralnici in polepšali v lepotilnici.

Vstopnina 4,5 €.
 
Impro liga
Improgojnica - Super maestro

Otvoritvena predstava učencev gledališke improvizacije.

Vstop prost.

[spremeni] NEDELJA, 10.2.2013

 
Impro liga
Mi mamo talce vs. Piratko Mladič

Impro liga, vseslovensko prvenstvo v gledališki improvizaciji, tekma 2.kroga sezone med ekipama Mi mamo talce in Piratko Mladič.

Vstopnina 5 €, študentje in dijaki 4 €.

[spremeni] PONEDELJEK, 11.2.2013

 
Sodelovanja
Društvo Sožitje Ljubljana
Razstava src

Društvo Sožitje Ljubljana vabi na gledališko predstavo z naslovom Razstava src, ki jo bodo izvedli člani Mariborskega društva za cerebralno paralizo ter uporabniki in zaposleni VDC Sonček Maribor.

Vstopnina 1 €.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.410.638-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

januar 2013
PTSČPSN
 
 
februar 2013
PTSČPSN
 
 
marec 2013
PTSČPSN
 

POGANJA: