5. NOVEMBER 2011 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Sobotaže zmaja Franceta
Gledališče LUTKE ZAJEC
Koga se strah boji

Predstava Gledališče LUTKE ZAJEC "Koga se strah boji" je primerna za otroke od 3. leta naprej in traja 30 minut.

Predstavi bo sledila še ustvarjalna delavnica za otroke.

V gozdu se je pojavil Strah in vse živali, majhne in velike, se ga bojijo. Nihče se mu ne zna upreti, le polžek Tip Tap je dovolj pogumen, da pomaga živalim premagati Strah. Predstava je del širšega projekta pomagati otrokom v stiski s pomočjo metode EFT/MTT

Vstopnina: 4,5 €. Abonmajska vstopnica 22,5 € – 7 vstopnic za ceno petih.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.441.266-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2011
PTSČPSN
 
 
november 2011
PTSČPSN
 
 
december 2011
PTSČPSN
 
 

POGANJA: