5. NOVEMBER 2008 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Pesniški kabareti
Goran Vojnović

Literarni večer z avtorjem knjige Čefurji raus! Goranom Vojnovićem in literati Mladinskega kluba Društva slovenskih pisateljev.

Pogovor z Goranom Vojnovićem, filmskim in televizijskim režiserjem ter filmski publicistom in pisateljem, katerega prvenec Čefurji Raus je lani izšel v zbirki Beletrina bo vodil Tomo Ravbar.

V drugem delu večera bodo nastopili literati Mladinskega kluba Drustva slovenskih pisateljev: Kristijan Sirnik, Uroš Marolt, Janja Šmid, Primož Markočič, Tit Slatinšek. Razgovor z njimi bo vodila Katra Kozak.

Vstop prost.Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 11.421.834-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

oktober 2008
PTSČPSN
 
 
november 2008
PTSČPSN
 
december 2008
PTSČPSN
 

POGANJA: