4. AVGUST 2017 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
Trn hop

Vabimo vas na hip hop dogodek,ki se bo odvijal na Trnfestu 4.8.med 21-22h. Za dobro vzdusje bodo poskrbeli Skova, Dane in Siknes.

TRN HOP

SKOVA
Skova je trnovski MC, znan po globokih sporočilih, zahtevnih metaforah, freestylih in battle skillsih.
2 leti nazaj je posnel home made cd Okus Metropole in zmagal na prvem Slo. accapella battlu Cajt za fajt Z unikatnim pristopom vsakič očara množico, letos pa bo prvič nastopil na Trnfestu!

DANE :
Dane je Ljubljanski raper z Rudnika.

Letos je izdal svoj prvi album z naslovom Na Rudniku.
V preteklosti pa je sodeloval s trnovčanoma Ace Avanturo in Skovo. Kot gost se je pojavil na njunem albumu z naslovom Okus Metropole. V nastopih skupaj s Skovo, Medzlom, Vuki Vukom in drugimi je svoje pesmi predstavljal večinoma ožjemu lokalnemu občinstvu, s svojim old school stilom in besedili pa je prepričal poslušalce različnih generacij.


SIKNES
Rap dvojec iz Ljubljane, ki ga sestavljata Vuki Vuk in JSK. S svojimi trdimi rimami in grmečim boom bap soundom streseta vsak oder. Trenutno delata na svojem prvem skupnem albumu.

Podlage bo vrtel DJ STIVEN DRAMA (LTDFM SRBIJA)

Prost vstop
 
Trnfest
CUF

DJ PROGRAM DJ SET:

CUF

Bartillier
Bor$aleano
DVS
Mitac
Some1Else

Music policy: bass music.

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.223.007-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2017
PTSČPSN
 
 
avgust 2017
PTSČPSN
 
 
september 2017
PTSČPSN
 
 

POGANJA: