4. AVGUST 2013 PROGRAM

KUD FRANCE PREŠEREN

| dan | teden | mesec | | << | danes | >> |
 
Trnfest
TrnARTish: IrisBloom

USTVARJALNA DELAVNICA TrnARTish CREATIVE WORKSHOP TrnARTish:
IrisBloom: Pletenje zapestnic v makrame tehniki - vodi Maruša Maligoj – za starejše od 7 let appropriate for attendees above 7 years of age
http://www.ARTish.si/artishani/irisbloom

Poslikava rok Hand Painting – vodi Darja Zorec – za vse generacije appropriate for all ages
http://www.ARTish.si/artishani/darja-zorec

ARTish na on Trnfestu – mini prodajno-razstavni festival artists’ showcasing and selling their work
http://www.ARTish.si

ARTish, priljubljeni prodajno-razstavni ustvarjalski festival, ki sicer vsako zadnjo soboto v mesecu zažari po različnih lokacijah v Ljubljani, se prvi avgustovski vikend predstavlja na dvorišču Zadnjega Trnfesta?. Na TrnARTishu se bo tokrat predstavilo 11 ustvarjalcev raznolikih unikatnih ročnih del iz Slovenijie, potekala pa bo tudi izmenjava (rabljenih) oblačil in ustvarjalna delavnica (glej zgoraj).

MyClayDay / Darja Zorec / Barbara Stopar / Bili Camu / IrisBloom / Prstani Glingola / Nina Rošič – Alt / Blackbird bags / Catninas/Patsy

ARTish ni navadna art tržnica. ARTish je prostor, kjer lahko izveste zgodbe številnih ustvarjalcev, tako iz Slovenije, kot drugih bližnjih sosed, ki vam lahko povedo mnogo več o tem, kako živeti in se skušati preživljati z umetnostjo. ARTish je malo pisano mesto, kjer se lahko napolnite s pozitivno energijo sodelujočih in obiskovalcev. Mesto, kjer prevladuje ljubezen do svojega dela. In do drugih.

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Le Vasco

KONCERT CONCERT:
Le Vasco (FR) – francoski electro rock

Vstopnine ni!
 
Trnfest
Impro liga
Maestro Trnfesta 2013

GLEDALIŠČE THEATRE
Impro liga (KUD France Prešeren): Maestro Trnfesta 2013 (SI) - improvizacijsko gledališče improvisation theatre

Cvet improvizatorjev Impro lige se bo pod vodstvom povezovalca večera Juša Milčinskega pomeril za naslov najboljšega improvizatorja letošnjega Trnfesta. Tistega, ki bo najbolj navdušil občinstvo, bomo okronali z nazivom Maestro Trnfesta 2013!

Vstopnine ni!Vzpostavljeno iz »http://www.kud.si/index.php/Urnik«

Stran je bila naložena 14.229.303-krat. Čas zadnje spremembe: 10:06, 21 maj 2016.

KUD FRANCE PREŠEREN je kulturno umetniško društvo, ki s svojo neprofitno programsko politiko odprtega socialnega prostora podpira kakovostno, drugačno in še neuveljavljeno kulturo.

Je prostor, kjer že od daljnega leta 1919 posamezniki in skupine oblikujejo in izražajo svoje interese na kulturnem, umetniškem, izobraževalnem, sociološkem in tehničnem področju. Posebno skrb posvečamo depriviligiranim skupinam in želimo s tem spodbujati in razvijati večjo strpnost in spoštovanje drugačnosti.

Na oblikovanje naših aktivnosti, vzdušja in podobe društva v veliki meri vpliva tudi povezovanje med obiskovalci naših prireditev in ustvarjalci ter izvajalci programa.

KUD združuje lutkovni in gledališki program za otroke in odrasle, koncerte različnih glasbenih zvrsti, razstave, predavanja, literarne večere, seminarje, okrogle mize in delavnice ter razne performanse. Prireditve v KUDu nudijo razgiban, kvaliteten in sproščen kulturni program.

V poletnih mesecih KUD objavi razpis za razstave in programe v naslednjem letu. Udeležijo se ga lahko vsi, ki želijo sooblikovati kulturno ponudbo KUDa.

RAZSTAVLJAMO

Trenutno ni razstav!

NOVIČNIK

KRONOLOG

julij 2013
PTSČPSN
 
avgust 2013
PTSČPSN
 
 
september 2013
PTSČPSN
 
 

POGANJA: